Ανακοίνωση για έναρξη κατάρτισης Εαρινού Εξαμήνου 2023Α

Αγαπητοί καταρτιζόμενοι

Την Δευτέρα 20/02/2023 και ώρα 15:00 θα πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο του Δ.ΙΕΚ Καλαμάτας για την έναρξη των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου 2023Α εκτός από τα εξής τμήματα:

  1. ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ): όπου οι καταρτιζόμενοι του τμήματος θα πρέπει να βρίσκονται στις 15:00 στο χώρο του ΙΚΑ (όπως και στο προηγούμενο εξάμηνο) προκειμένου να πραγματοποιήσουν το εργαστηριακό τους μάθημα: ΜΥΚΗΤΟΛΟΓΙΑ/ΙΟΛΟΓΙΑ με την κυρία Μπουζαλά.
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ (Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟ): όπου οι καταρτιζόμενοι του τμήματος θα πρέπει να βρίσκονται στις 15:00 στα εργαστήρια μηχανοτρονικής του Κάτω ΕΠΑΛ (όπως και στο προηγούμενο εξάμηνο) προκειμένου να πραγματοποιήσουν το εργαστηριακό τους μάθημα με τον κύριο Κονταξή.
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ (Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟ): όπου οι καταρτιζόμενοι του τμήματος θα πρέπει να βρίσκονται στις 15:00 στα εργαστήρια ηλεκτρονικής του Κάτω ΕΠΑΛ (όπως και στο προηγούμενο εξάμηνο) προκειμένου να πραγματοποιήσουν το εργαστηριακό τους μάθημα με τον κύριο Ροβολή.

Καλό εξάμηνο με υγεία και πρόοδο σε όλους και όλες

Εκ της Διευθύνσεως του Δ.ΙΕΚ Καλαμάτας